Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Uvertura Mall dă startul campaniei de Paște. Peste 2000 de premii instant și o excursie la Disneyland Paris

Uvertura Mall dă startul campaniei de Paște. Peste 2000 de premii instant și o excursie la Disneyland Paris

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

In primavara aceasta Uvertura Mall iti aduce in oras cel mai darnic iepuras. Uvertura Mall a dat startul campaniei de Paste pentru toti botosanenii. In perioada 15 aprilie - 12 mai cumparaturile la Uvertura Mall sunt rasplatite cu mii de premii in cadrul tombolei iepurasului.

Cumparaturile la Uvertura Mall le aduc clientilor sansa de a castiga 2500 premii instant, dar si de a se inscrie la tombola iepurasului pentru premiile puse in joc: 4 premii a 130 lei constand in vouchere de cumparaturi cat si marele premiu al tombolei o excursie la Disneyland Paris pentru 3 persoane. Pentru a obtine unul dintre cadourile instant, clientii trebuie sa colectioneze 3 stampile pe talonul de tombola la Centru Info din incinta Uvertura Mall. O stampila se acorda pentru: un bon de cumparaturi in valoare de 50 lei sau pentru bonuri de cumparaturi efectuate in aceeasi zi, in magazine diferite, insumand 50 lei. Pe 12 mai va avea loc marea extragere la tombola pentru desemnarea castigatorilor.

In zilele de sambata si duminica 20-21 aprilie, respectiv 27-28 aprilie incepand cu ora 12.00 cei mici sunt asteptati la indragitele spectacole de teatru in zona food court, la etajul 4. Elevii din scolile primare din Botosani vor avea prilejul de a se intrece intr-un traditional concurs de pictat oua gigant. Atelierul de pictura se va organiza in data de 28 aprilie, iar oul castigator va fi stabilit prin vot pe pagina facebook.com/UverturaMall in perioada 29 aprile -11 mai.

Uvertura Mall asteapta toti botosanenii sa se bucure de evenimentele si surprizele pregatite in aceasta primavara in cea mai indragita locatie de shopping si divertisment din oras.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani