Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Punguța cu doi bani, un spectacol îndrăgit de cei mici, la Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache!!!

Punguța cu doi bani, un spectacol îndrăgit de cei mici, la Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache!!!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Luna martie debutează cu spectacolul Punguta cu doi bani, spectacol care face parte din programul Luna povestirilor din copilarie, program prilejuit de aniversarea zilei de nastere a marelui povestitor Ion Creanga.

Vă invităm duminică, 1 martie 2020, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30 la spectacolul „Punguța cu doi bani”, după o poveste de Ion Creangă

Regia artistică: Valentin Dobrescu
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Muzica: Alin Macovei Moraru

Din distribuţie fac parte actorii: Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Ibica Leonte, Marius Rusu și Florin Iftode

În această duminică doar la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” puteţi viziona un spectacol interactiv cu actori şi păpuşi! Veți vedea cât noroc, dar și cât ghinion poate aduce o punguță cu… doi bani!!

Preţ bilet intrare la spectacol 12 lei
Rezervări doar la telefonul 0756084651
Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Începând cu luna martie se pun în vânzare bilete online pentru spectacolele duminicale prezentate de Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache”.

Pentru confortul dumneavoastră puteţi achiziţiona bilete online de acasă, de la Carrefour - infopoint, cât şi din librăriile Cărtureşti.

Pentru achiziţionarea biletelor online vă recomandăm să accesaţi linkul https://www.myticket.ro/evenimente?s=vasilache, precum și http://www.teatrulvasilache.ro/bilete.html

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani