Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Pepco” cel mai mare discounter polonez se deschide la Uvertura Mall

„Pepco” cel mai mare discounter polonez se deschide la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Cel mai mare discounter polonez își deschide porțile pentru botoșăneni, joi, 22 octombrie 2015, începând cu ora 10:00, la etajul 1 al Uvertura Mall.

Magazinul se întinde pe o suprafață de peste 400 mp și oferă o gama variată de produse. Cu o viziune proprie despre cum trebuie să fie lanțul de magazine și cum trebuie să funcționeze pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților, magazinul oferă cele mai bune produse și servicii la cele mai mici prețuri - în fiecare zi.

Indiferent de gusturi, la PEPCO poți găsi întotdeauna ceva pentru tine în gama bogată de produse de înaltă calitate, în toate stilurile - de la îmbrăcămintea casual, confortabilă, până la ținutele pentru ocazii speciale, de damă, bărbați sau copii, toate la prețuri foarte atractive.

PEPCO știe ce să facă pentru ca locuința ta să devină un loc confortabil și plin de căldură. În magazin  găsești tot ce-ți trebuie pentru a-ți face casa primitoare și atractivă, totul la prețuri incredibile. Perne, draperii, cuțite, farfurii și multe altele, toate disponibile în culori moderne, conform tendințelor actuale și la prețuri imbatabile.

De la costume pentru carnaval până la jocuri sau cărți educative și jucării, la PEPCO vei găsi tot ce trebuie pentru a-i aduce zâmbetul pe buze copilului tău. De asemenea, la PEPCO poți cumpăra și produse cu licență, cu motive inspirate de cele mai populare și iubite personaje de copii.

Pe durata întregului an, la PEPCO vei găsi întotdeauna articolele de birotică și papetărie care-ți sunt necesare, la cele mai mici prețuri!

Pepco Polska și-a început activitatea în anul 2004. Acesta desfășoară activități în domeniul vânzării cu amănuntul încă din anul 1965, iar în prezent are 30 000 de angajați în cele peste 3000 de magazine deschise în Europa, Africa și Australia.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani