Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Muzică de calitate la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani

Muzică de calitate la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Seria întâlnirilor sub vraja muzicii continuă la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani cu un nou eveniment la începutul următorului weekend.

De această dată Tracy Chapman și Eric Clapton sunt interpreții pe care clubul NightMusicvi-i propune spre audiție, într-o selecție remarcabil realizată.

Așadar, vineri, 12 aprilie, în sala Fondului Documentar Eminescu, începând cu ora 18.00, vă invităm să ascultați selecții din colecția Crossroads, editată de Polydor Records în 1988, care reunește cele mai importante hituri lansate până la acel moment de Eric Clapton, precum și o mulțime de materiale incluse ulterior în albumele Derekși Dominos ale celebrului interpret.

În partea a doua, un medalion Tracy Chapman, va oferi satisfacție celor care apreciază în muzică mai mult melodicitatea decât ritmul. Astfel, indiferent de gusturi, veți putea găsi în oferta bibliotecii piese care să vă încânte auzul.

Atmosfera este una non-formală și relaxată, alături de un grup de pasionați, împreună cu care se pot închega discuții și comentarii.

Materialele multimedia de o calitate deosebită, provin, ca de fiecare dată, din colecția personală a domnului Relu Oneaga și în numele beneficiarilor îi mulțumim încă o dată pentru disponibilitate și implicare. Accesul la audiții este liber, în limita numărului de locuri. Vă așteptăm!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani