Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mii de zâmbete au însuflețit Uvertura Mall de Ziua internațională a copilului - FOTO

Mii de zâmbete au însuflețit Uvertura Mall de Ziua internațională a copilului - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

1 Iunie a devenit cu adevărat special la Uvertura Mall pentru că cei mici au avut parte de multe surprize, cadouri, spectacole și concursuri.

De la primele ore ale deschiderii centrului comercial cei mici au fost întâmpinați de personajele lor preferate din povești care le-au oferit baloane și acadele colorate. Mii de

Albă ca Zăpada, Cenusăreasă și prințul ei, Ileana Cosânzeana, Făt Frumos, Harap Alb, Pinocchio, Scufita Rosie si Crăiasa Zăpezii i-au întâmpinat pe copii, au făcut fotografii, au dansat cu ei și au cântat La Mulți Ani.

Începând cu ora 11:00, peste 100 de copii talentați de la Școala Populară de Arte au pătruns în lumea minunată a copiilor oferind un spectacol de muzică și dans în aplauzele a zeci de mici spectatori care au venit însoțiți de părinți și bunici. Prestația fiecăruia a fost răsplătită de Uvertura Mall cu cadouri dulci și colorate.

Asfaltul gri al ultimului etaj al parcării centrului comercial a prins viață și culoare sub amprenta cretei și a imaginației a zeci de copii cu vârste cuprinse între patru și 7 ani. Pentru munca și talentul lor câștigătorii au primit Invitații la CineGrand pentru o lună. Concursul a fost realizat în parteneriat cu Asociația Poezia Muzicii și Asociația Culturală Fioravante.

Alături de voluntarii de la B-Right Media copii au putut să-și dezvolte simțul artistic creând brățări din mărgele și origami. Obiectele realizate au fost scoase la vânzare iar fondurile strânse au venit în sprijinul unei familii nevoiașe din Botoșani.

Evenimenul „Un copil, un zâmbet, o fotografie” a pus în lumina reflectoarelor și a obiectivului foto 100 de copii care și-au dorit să intre în pielea unui model profesionist, inspirați de modelul de aceeași vârstă cu ei Lucia Luca.

Atmosfera de petrecere a fost întreținută și în partea a doua a zilei de comunitatea G-Power cu un spectacol de Street Dance. Trupe cunoscute la nivel național și internațional dar și copii debudanți în arta dansului au întreținut atmosfera și au uimit publicul cu mișcările lor.

Pe parcurul întregii zile aproape 500 de copii au trecut prin mâinile talentate ale fetelor de la Fundația Eco-Ro-Tin care au împărțit veselie și culoare realizând facepainting.

Uvertura Mall – Ne vedem în centru!

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani