Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Martie – Caleidoscop Cultural Universal” la Bibliotecă

„Martie – Caleidoscop Cultural Universal” la Bibliotecă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat.

Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani și Clubul Oamenilor de Artă vă invită la activitatea „Martie – Caleidoscop Cultural Universal”, ce-l va avea în prim plan pe marele compozitor german.

Activitatea este prilejuită și de sărbătorirea „Zilei Muzicii Vechi”, aniversată an de an în Europa, pe 21 martie, dată la care s-a născut, în urmă cu 333 de ani, Johann Sebastian Bach.

Evenimentul va avea ca amfitrion o fina cunoscătoare si interpreta a operei compozitorului violonista Marieta BACIU.

Doamna Baciu nu va fi doar un simplu ghid în „Viața ieșită din comun a lui Johann Sebastian Bach”, ci graţie măiestriei viorii sale, ne va conduce paşii în lumea minunată a muzicii maestrului.

Manifestarea va aduce un omagiu și câtorva personalități române născute în prima lună a primăverii. În cadrul „Interferențelor culturale românești” vor fi celebrați scriitorul George Topârceanu, actorul Ștefan Ciubotărașu și pianistul Valentin Gheorghiu.

Vă așteptăm cu drag să participaţi miercuri, 21 martie, orele 16,00 la Biblioteca de Limbi Străine (Pietonalul Unirii) la acest eveniment menit să aducă multă căldură și dragoste în inimile tuturor, într-un final prelungit de iarnă aspră.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani