Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lyca mobile oferă cartele SIM gratuit la Uvertura Mall

Lyca mobile oferă cartele SIM gratuit la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Lyca mobile este cartela SIM reîncărcabilă, de o înaltă calitate, de care poţi să te bucuri la preţuri foarte avantajoase pentru apeluri internaţionale.

Pentru că vrem să fim cât mai aproape de tine, te așteptăm pe data de 11 Iulie 2015 la Uvertura Mall, Botoșani, la etajul 3 pentru a-ți explica tot ce trebuie să știi despre avantajelepe care putem să ți le oferim.

De asemenea tot de la standul nostru vei putea obține o cartela SIM GRATIS pe care să o folosești de fiecare dată când vrei să vorbești cu cei dragi atât din țară, cât și din străinătate.

Lyca mobile este disponibilă în: Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie şi SUA.

Uvertura Mall este decisă să creeze un mediu în care familiile din Botoşani să socializeze, să găsească mai mult decât shopping, să găsească un mediu în care să petreacă timp de calitate, să găsească divertisment pentru toate vîrstele.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani