Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inimioare pentru mama la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani

Inimioare pentru mama la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Începutul lunii martie marchează, pe lângă Sărbatoarea Mărtişorului și începutul primăverii, al reînvierii naturii. Tot în această lună, pe 8 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii.

Mama este fiinţa care ne este alături la bucuriile si necazurile vieţii, prietenul nostru care ne sprijină necondiţionat, prima fiinţă care ne strânge în braţe la venirea noastră pe lume. Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima tot ceea ce simţim pentru mama.

Astfel, prin intermediul concursului interjudețean de creație artistico-plastică desfășurat în cadrul proiectului „Inimioare pentru mama” organizat de Grădinița P.P. Nr. 23 Botoșani, reprezentată prin prof. Maria Marinuc, în calitate de director și prof. Ursan Monica - Teodora, în calitate de coordonator al proiectului educațional, se face cunoscut modul în care își exprimă copiii sentimentele cele mai sincere pentru mama. Din echipa de proiect fac parte doamnele prof. Cojocaru Monica, prof. Chisăliță Daniela și prof. Burlacu Florentina care au contribuit la buna desfășurare a proiectului.

Lucrările copiilor participanți la concurs sunt prezentate în cadrul expoziției Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani, reprezentată prin prof. Cornelia Viziteu, în calitate de director și doamnele bibliotecare, în calitate de organizatori ai activităților derulate în proiectul educațional.

Lucrările expuse aparțin copiilor participanți atât din Județul Botoșani cât și din alte 12 județe (București, Iași, Bacău, Teleorman, Constanța, Brăila, Galați, Maramureș, Vrancea, Bihor, Caraș - Severin și Suceava). Expoziția se va organiza în perioada 8 - 23 martie 2018 la Filiala Nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani