Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Expoziție de reptile vii la Uvertura Mall

Expoziție de reptile vii la Uvertura Mall

Începând de vineri, 18 septembrie 2015, botoșănenii au posibilitatea să vadă la Uvertura Mall o expoziție de reptile vii, unică în țară ca diversitate și număr de specii. Colecția cuprinde peste 70 de reptile, printre acestea remarcându-se unele dintre cele mai periculoase precum viperele sau cobra.

Organizatorii au amenajat la etajul 2 al Centrului Comercial, lângă magazinul CCC, o impresionantă expoziție, iar  doritorii au posibilitatea să urmărească reptilele aşezate  cu multă atenție în acvarii securizate care le imită perfect mediul de viață.

Pentru deținătorul vietăților cu sânge rece, îngrijirea reptilelor s-a transformat într-o adevărată pasiune, este cel care se ocupă de reptile, le hrănește și le face curat in acvarii. Este una dintre puținele persoane din România care a ales să se dedice acestei pasiuni. El îşi doreşte să educe publicul larg în legătură cu tot ceea ce ține de reptile și, totodată, să le insufle nevoia de a le proteja.

Expoziția este o oportunitate atât pentru adulți, cât și pentru copii de a afla mai multe lucruri despre specii foarte rare de reptile, pe care au ocazia să le vadă doar în atlas sau la televizor.

Vor fi vedete Taipanul, Mamba verde şi cea neagră, Cobra egipteană, viperele, Anacondele și multe specii de șerpi cu clopoței sau tarantule. Programul de vizitare va fi zilnic, intre orele 09.00 şi 21.00, costul unui bilet fiind de 6 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii. Expoziția rămâne deschisă până la data de 18 octombrie.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani