Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Evenimente pentru toate vârstele în acest week-end la Uvertura Mall

Evenimente pentru toate vârstele în acest week-end la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Sâmbătă 16 ianuarie, între orele 14:00 -16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la două Ateliere de creație, GRATUIT - “Rezervații – Salvați Pământul”, alături de moderatorii Club “MODAS Studio”.

Între orele 16:00 -18:00, tot la etajul 3 al Uvertura Mall, cei interesati vor putea participa la “Atelierele de Dans” unde moderatorii Club “MODAS Studio” îi vor îndruma și vor învăța să facă primii pași în arta dansului.

Duminică, 16 ianuarie, între orele 14:00-16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la un atelier de creat Origami, gratuit.

La ateliere pot participa copii cu vârste între 6 -12 ani. Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor se pot primi și la tel. 0752.500130

Expoziție Eco-Ro-Tin
Sâmbătă și duminică, 16-17 ianuarie, la etajul 3, vor fi expuse lucrările copiilor ce au participat la atelierele de creație și workshop-urile, din perioada octombrie – decembrie 2015.

Vor fi expuse lucrări de la atelierele și workshop-urile: Halloween, Felicitări pentru Moș Nicolae, Moș Crăciun, împletituri, drapelul României, felicitări și nu numai.

Pentru toate activitățile și campaniile lunii ianuarie urmărește-ne pe pagina de Facebook.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani