Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Eveniment de promovare a structurii de economie socială SES 14 - Salon de înfrumusețare Alyxor Beauty la Dorohoi

Eveniment de promovare a structurii de economie socială SES 14 - Salon de înfrumusețare Alyxor Beauty la Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Cooperativa Socială Alyxor Beauty Societate Cooperativă,  înființată ca structură de economie socială în cadrul proiectului “ECONOMIA SOCIALĂ–UN PAS SPRE UN VIITOR MAI BUN” POSDRU/173/6.1/S/148194 - proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Evenimentul de promovare a structurii de economie socială SES 14 – SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE.

Evenimentul va avea loc în Municipiul Dorohoi, județul Botoșani în data de 12.12.2015, începând cu ora 12.00 la „Pensiunea Splendid”.

În cadrul acestui eveniment va fi susținută conferința cu tema ”Economia socială – un pas spre un viitor mai bun” și un seminar cu demonstrații în make-up, coafură și manichiură care se va desfășura în perioada 12.12.2015 - 13.12.2015, în intervalul orar 10-18. În data de 13.12.2015, seminarul cu demonstrații se va desfășura la Salonul Alyxor Beauty la adresa Grigore Ghica, nr. 3, Bl C6, parter.

Salonul de înfrumusețare oferă servicii de coafură, frizerie, cosmetică, îngrijire corporală, tratamente corporale, masaj de relaxare și anticelulitic, manichiură, pedichiură, make-up, în Municipiul Dorohoi, din județul Botoșani. Bugetul total alocat este de 438.480 lei, din care 67.130 lei fiind dedicați exclusiv investițiilor în utilaje și echipamente profesionale. În cadrul salonului au fost create 9 locuri de muncă, din care 7 persoane au fost selectate din grupuri vulnerabile.

Alyxor Beauty își propune să vină în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor, dar și a bărbaților cu servicii de calitate, atât prin prisma produselor profesionale folosite în activitate, dar și datorită aparaturii de ultimă generație cu care salonul este dotat. De asemenea, un punct forte al Cooperativei Sociale “Alyxor Beauty” SocietateCooperativă îl reprezintă prețurile atractive pentru serviciile oferite.
„Economia socială – un pas spre un viitor mai bun” este un proiect realizat printr-un parteneriat între Asociația Agricultorilor și Fermierilor, Asociația „Viitor pentru femei”, Asociația Biosilva, Asociația Institutul Pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociația Onixalex, Asociația Alternative Sociale Millenium, Confederation of European Firms, Social Firms Europe CEFEC, ce se desfășoară în 5 regiuni de dezvoltare ale României: București-Ilfov, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și Vest și care asigură oportunități de integrare și reintegrare în piața muncii în structurile de economie socială pentru 93 de persoane din care 66 aparținând grupurilor vulnerabile.

Durataproiectului: 05.01.2015 – 31.12.2015
Valoareproiect:    9.526.831,40 lei
din care contribuțieparteneri 190.536,63 lei

ÎN REGIUNEA N-E a României au fost înființate de către Asociația BIOSILVA în calitate de partener 2 și Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina în calitate de partener 3 un număr de 6 structuri de economie socială, din care 3 în comuna Pomîrla și 1 în municipiul Dorohoi din județul Botoșani, 1 în municipiul Suceava din județul Suceava și 1 în municipiul Iași din județul Iași și anume:

SES 1 - Depozit de prelucrare lemn de foc - COOPERATIVA SOCIALĂ „STEJARUL” SOCIETATE COOPERATIVĂ, cu sediul în Județul Botoșani, Comuna Pomîrla;
SES 2 - Atelier meșteșugăresc de producere a mobilei din lemn masiv – ASOCIAȚIA BIOSILVA, Punct de lucru Suceava, cu sediul în Județul Suceava, Municipiul Suceava;
SES 3 - Atelier meșteșugăresc țesătorie, croitorie, broderie, COOPERATIVA SOCIALĂ ELCOR SOCIETATE COOPERATIVĂ, cu sediul în Județul Botoșani, Comuna Pomîrla;
SES 4 - Săpături și lucrări de pregătire a terenului, subtraversări și servicii conexe pentru diverse utilități, COOPERATIVA SOCIALĂ "DYNAMIC" SOCIETATE COOPERATIVĂ, cu sediul în Județul Botoșani, Comuna Pomîrla;
SES 7 -  Amenajare spații verzi și lucrări de peisagistică, COOPERATIVA SOCIALĂ “VERDE PENTRU VOI” SOCIETATE COOPERATIVĂ, cu sediul în Județul Iași, Municipiul Iași;
SES 14 - Salon de înfrumusețare, COOPERATIVA SOCIALĂ "ALYXOR BEAUTY"  SOCIETATE  COOPERATIVĂ, cu sediul în Județul Botoșani, Municipiul Dorohoi.

Informații și detalii suplimentare despre proiect și despre Cooperativa Socială Alyxor Beauty Societate Cooperativă pot fi obținute de la domnișoara: Roxana Carmen Molocea – manager, Coperativa Socială Alyxor.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani