Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Deschiderea Taberei de Fotografie „Căutându-l pe Eminescu” - „Verba volant… fotografia rămâne”

Deschiderea Taberei de Fotografie „Căutându-l pe Eminescu” - „Verba volant… fotografia rămâne”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Joi, începând de la orele 17:00, la Memorialul Ipotești, a avut loc deschiderea Taberei de artă fotografică „Căutându-l pe Eminescu“.

În cadrul deschiderii au luat cuvântul reprezentanți ai partenerilor: doamna Otilia Moruzi, Director Executiv la Direcția de Dezvoltare și Promovare din cadrul Consiliului Județean Botoșani și Vasile Halasanu, Președintele Fundației Județene pentru Tineret Botoșani (vezi și video).

În intervenția sa Vasile Halasanu a făcut o ingenioasă parafrază a unui cunoscut proverb latin subliniind, astfel, importanța artei fotografice: „Verba volant… fotografia rămâne”.

Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani a prezentat un clip video intitulat „Europa în regiunea mea” – Nord – Est România, realizat pe baza fotografiilor din expoziția cu același nume vernisată simultan în data de 9 mai 2018, în 5 capitale de județ din Moldova Românească. El a mulțumit celor 12 reprezentanți din 5 cluburi foto, invitând participanții să aibă în vedere organizarea unor noi expoziții regionale sprijinite de Rețeaua Europe Direct.

Lucrările taberei vor continua cu sesiuni foto, prezentări, demonstarții fotografice, ateliere de fotografie, vizite la obiective din Ipotești, municipiul și județul Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani