Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 Daruri de Moş Nicolae în acest week-end la Uvertura Mall pentru cei mici. Află mai multe detalii!

Daruri de Moş Nicolae în acest week-end la Uvertura Mall pentru cei mici. Află mai multe detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

În weekendul în care va veni Moș Nicolae, botoșănenii sunt invitați să își petreacă timpul liber la Uvertura Mall, unde vor avea parte de activități pentru cei mici și cadouri dulci, iar cei care nu au ales încă darurile de pus în ghetuțe sunt așteptați să aleagă  din mixul de magazine din mall.

Pe 5 decembrie, începând cu ora 12:00, la etajul 3, vom marca împreuna cu cei de la Fundația ECO-RO-TIN, Ziua Internațională a Voluntariatului, printr-un workshop. După care, de la ora 14:00 îi vom scrie lui Moș Nicolae, iar scrisoarea cea mai frumoasă va fi premiată. Distracția pentru cei mici continuă cu atelierul de dans, care va începe la ora 16:00, tot la etajul 3 al Centrului Comercial.

Ansamblul Dorulețul din Durnești  va oferi iubitorilor de folclor un spectacol de muzică, de la ora 16:00, la etajul 4.

Pe 6 decembrie, copiii care au fost cuminți vor avea parte de o reîntalnire cu BOBO, clovnul lor preferat. Începând cu ora 12:00, timp de 3 ore, acesta va anima, va distra și va răsplăti copiii cu dulciuri.

De la ora 14:00, la etajul 3, se pregătește un atelier de creat decorațiuni pentru Crăciun, care îi va duce pe copii în lumea magică a sărbătorilor de iarnă. Tot de la ora 14:00, Agenția Metropolitan Life va desfășura Campania ” O șansă în plus alături de Snoopy ”, prin care oferă celor mici cel mai valoros cadou : Protecția sănătății și a viitorului.

La ora 15:00, cei care vor veni să îi dedice lui Moș Nicolae o poezie, un cântecel sau să realizeze un desen în cadrul workshopului organizat de Fundatia ECO-RO-TIN, vor primi multe dulciuri. Și pentru că lumea noastră e și lumea lor, copiii din centrele de plasament din Botoșani, vor desfășura activități specifice sărbătorilor de iarna, vor cânta colinde, iar îndemnul Uvertura Mall este să ”Fii Moș Nicolae pentru un copil”, în cadrul campaniei caritabile susținută de D.G.A.S.P.C Botoșani și Asociația Happy

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani