Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Clubul „Lecturi de cinci stele” se reunește vineri, la Biblioteca Județeană

Clubul „Lecturi de cinci stele” se reunește vineri, la Biblioteca Județeană

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

O nouă întâlnire a Clubului „Lecturi de cinci stele”, vineri, ora 10:30, la Filiala Primăverii a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani!

De această dată, copiii vor prezenta cărțile „Războiul limonadei” și „Procesul Limonadei” de Jacqueline Davies, două romane ingenioase, amuzante și profunde, care urmăresc subtil felul în care din dorința de câștig, concurenții ajung să-și facă rău reciproc.

Clubul „Lecturi de cinci stele” este de un proiect educațional de mediatizare a lecturii, coordonat de prof. înv. primar Cristina Surdu și Liliana Iurescu, de la Școala Gimnazială „Octav Băncilă” Botoșani, cu participarea elevilor claselor a 3-a B „Tweety fericiți” și a 4-a E.

Proiectul are ca scop cunoașterea operelor literare destinate vârstei copiilor, contactul cu personajele îndrăgite de aceștia și nu în ultimul rând dezvoltarea de către elevi a gustului pentru lectură, a deprinderilor de a citi și de a înțelege mesaje transmise în cărti. Finalitatea proiectului o reprezintă formarea copiilor, pentru a deveni tineri responsabili pentru viitor.

Clubul îți propune întâlniri lunare, în care se vor purta discuții în jurul unei cărți anunțate anterior.

Motto-ul clubului este: „LECTURI DE CINCI STELE” - DESPRE LECTURĂ CU STARE DE BINE.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani