Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Concerte incendiare și multă distracție în ultima seară la Summer Fest Botoșani 2015 - FOTO

Concerte incendiare și multă distracție în ultima seară la Summer Fest Botoșani 2015 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Summer Fest Botoșani 2015 s-a dovedit a fi un evenimet de succes după ce a a adunat și în ultima seară mii de botoșăneni.

Pe scena amplasată în centrul vechi au urcat în ultima seară de distracție Filarmonica Botoșani, orchestră aflată sub bacheta dirijorului Daniel Manasi. Totodată publicul a fost încântat și de prestațiile artiștilor locali, printre aceștia numărându-se și Oana Tăbultoc care i-a încântat de botoșăneni cu melodii atât în limba română, cât și în limba rusă.

Distracția a continuat cu unul dintre artiștii cei mai așteptați de publicul botoșănean și anume Matteo. Artistul a ajuns în Centrul Vechi cu aproximativ un sfert de oră înainte de a urca pe scenă, fiind asaltat de fanii care au dorit să facă o fotografie cu el.

Matteo a urcat pe scenă și a început distracția, sute de tineri aclamându-l și cântând cu el. Botoșănenii au dovedit că sunt fani Matteo, fredonând alături de acesta piesele mai noi și mai vechi din repertoriul acestuia.

Seara s-a încheiat cu artiștii Uddi și Randi care au făcut un show de zile mari la Summer Fest Botoșani 2015. Primul care a urcat pe scenă a fost Uddi care și-a început recitalul cu binecunoscuta melodie „Aseara ți-am luat basma”. După ce a interpretat mai multe piese, lui Uddi i s-a alăturat și Randi, la vederea căruia fanele au izbucnit în urale. Prima piesă interpretată de cei doi artiști a fost „Prietena ta”, iar mai apoi cei doi au continuat show-ul.

La finalul concertelor și la încheierea Summer Fest Botoșani 2015, botoșănenii au putut admira un impresionant foc de artificii.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani