Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dans, teatru, muzică şi tort la festivitatea de final a Şcolii de vară „ARLECHIN” - Galerie FOTO

Dans, teatru, muzică şi tort la festivitatea de final a Şcolii de vară „ARLECHIN” - Galerie FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Sâmbătă, 29 august 2015, toţi cei implicaţi în proiectul „Şcoala de vară Arlechin” au pus punct ediţiei din acest an. Evenimentul s-a desfăşurat în zona de festivităţi de la Botoşani Shopping Center, începând cu ora 11. Responsabilii de proiect, Diana Damean şi Flavius Alin Damean, au premiat lectorii şi pe cei treizeci şi cinci de elevii care au participat la activităţile din timpul verii la Societatea Cultural Artistică „Arlechin”.

Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Botoşani sprijină pentru a doua oară consecutiv această iniţiativă a asociaţiei, derulată în parteneriat cu Colegiul Naţional „ Mihai Eminescu”, Botoşani, ajutând la derularea optimă a cursurilor şi a activităţilor colaterale.

Timp de două luni, începând cu 1 iulie, copii şi tineri de diferite vârste au participat la cursurile de dans, literatură-teatru, matematică distractivă, şah, desen, excursii tematice şi alte activităţi re (creative) sugerate de aceştia.

Festivitatea de sâmbătă s-a trasformat într-o gală a celor mai talentaţi copii de la Arlechin. După premiere, spectacolul aniversar a început cu microrecitalul noului membru Arlechin, Teodor Gireadă. Neobositul Ştefan Iacob a destins urechile spectatorilor şi ale trecătorilor cu muzică folk. Tinerii dansatori de la „Limitid” şi „Evolution Crew” au impresionat cu dansuri noi, precizie şi costume. O nouă piesă pusă în scenă de micii actori (Toader Robert, Amariei Bianca, Damean Cezara, Ariana Negel, Iacob Ştefan) membri ai trupei de teatru Arlechin coordonată de doamnele profesor Diana Damean şi Cristina Axinciuc a stârnit zâmbete şi destindere: „Pupăza din tei”, o adaptare după Ion Creangă.

Pentru că începe şcoala, Clubul ”Arlechin” şi Veronica Luca de la magazinul pentru copii „Briella” au amintit părinţilor şi copiilor că au nevoie de haine noi, adecvate orelor de curs: copiii de la Şcoala de Modelling şi Bune Maniere „Ellite Models” au prezentat ţinute indispensabile acestor activităţi. Invitatul special al arlechinilor a fost Mihăiţă Enache, care a interpretat piese din folclorul românesc.

Toţi cei prezenţi au încheiat festivitatea cu zâmbete, aplauze şi tort. Şi multe fotografii realizate de părinţi şi fotografii Alina Scripcariu şi Răzvan Amariei. Ca şi altădată, au sprijnit evenimentul şi cei de la Botoşani Shopping Center şi au fost alături de copii. „Un eveniment cum este Şcoala de vară restrânge, de cele mai multe ori, copii ce se văd doar într-o vară. Emoţia despărţirii e vizibilă şi atunci înţelegi că le-a fost drag să vină la cursuri, să se trezească de dimineaţă, să lege prietenii. Chiar dacă iese din tipar să munceşti şi vara, nouă ne place să venim în ajutorul părinţilor şi copiilor cu ceea ce avem. E impresionant să constaţi că, şi atunci când nu te aştepţi, copiii nu ne dezamăgesc şi dau tot ce-i mai bun din ei: au fost elevi conştiicioşi toată vara şi nişte protagonişti impecabili în spectacolul de astăzi!”, a subliniat preşedinta asociaţiei, Diana Damean.

Eveniment recomandat şi susţinut de Centrul de Impresariat şi Organizare Evenimente - impresarieri.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani