Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Asistenţii sociali din Botoșani își sărbătoresc profesia la UVERTURA MALL

Asistenţii sociali din Botoșani își sărbătoresc profesia la UVERTURA MALL

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

În luna martie a fiecărui an, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește „Zilele Asistenţei Sociale” oferind oportunitatea asistenţiilor sociali de a celebra profesia lor şi de a reafirma munca pe care o desfăşoară zi de zi în comunitate.

Tema anului 2020 se desfășoară sub egida „Promovarea importanței relațiilor umane” şi este stabilită la nivel mondial de către Federația Internațională a Asistenților Sociali.

Evenimentele organizate urmăresc să celebreze realizările asistenților sociali și să promoveze rolul asistentului social în rândul comunității în vederea transmiterii unui mesaj comun la nivel internațional cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

Structura teritorială Botoşani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România organizează cu ocazia celei de a XII-a ediţii a Zilelor Asistenţei Sociale un FLASHMOB urmat de un atelier de lucru, care vor avea loc Vineri 28.02.2020 la UVERTURA MALL Botoșani - începând cu orele 12.00.

Flashmob-ul va fi organizat în holul central de la parterul Uvertura Mall, în colaborare cu Grupul de instrumentiști al Fundației ”Hand of Help” Botoșani (aproximativ 40 de instrumentiști de toate vârstele) respectiv cu participarea d-rei Raluca Ursu – Liceul de artă ”Ștefan Luchian” Botoșani – câștigătoare a mai multor competiții artistice.

În timpul desfășurării acestui moment artistic, asistenții sociali vor distribui flyere cu informații legate de profesia asistent social și activitatea acestora. Atelierul de lucru ce va urma se va desfășura de asemenea în incinta Uvertura Mall, la nivelul IV.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani