Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Salarii majorate cu peste 60%, la ANAF şi Finanţe. Guvernul a făcut majorările fără să anunţe!

Salarii majorate cu peste 60%, la ANAF şi Finanţe. Guvernul a făcut majorările fără să anunţe!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Executivul a majorat pe şest salariile angajaţilor din ANAF şi alte structurie ale Ministerului Finanţelor fără să anunţe. Salariile angajaților din Ministerul Finanțelor, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Agenția Națională pentru Achiziții Publice și Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili au fost majorate substanțial de Guvern, prin derogare de la lege, începând cu luna noiembrie, fără ca măsura să fie anunțată public, scrie profit.ro.

Astfel, prin derogare de la lege, Guvernul a decis că, începând cu drepturile salariale aferente lunii noiembrie 2015, funcționarii publici și personalul contractual din aparatul propriu al Ministerului Finanțelor și al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, precum și din Agenția Națională pentru Achiziții Publice și Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili vor beneficia de 25 de clase de salarizare succesive față de clasa deținută.

Conform ordonanței Guvernului, majorarea nu este aplicată personalului asimilat din punct de vedere al salarizării cu cel din aceste instituții și nici angajaților al căror salariu este majorat pentru că gestionează fonduri europene, pe perioada în care primesc această majorare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani