Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Piața lui Țurcanu din mall mai ieftină pentru producători decât piața lui Portariuc

Piața lui Țurcanu din mall mai ieftină pentru producători decât piața lui Portariuc

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Producătorii botoșăneni care-și vor vinde marfa în piața pe care Consiliul Județean, prin firma Parcuri Industriale SA, o va deschide în Uvertura Mall, vor plăti taxe mai mici decât în Piața Centrală a municipiului. Costel Țugui, directorul Parcuri Industriale spune că prețurile vor fi comparative cu cele practicate de Urban Serv în piața centrală, dar ceva mai mici.

„Vom avea prețuri mai mici pentru producătorii care vor veni să vândă în piața din mall. Acum lucrăm la canalizare, iar pe 15-20 decembrie vrem să deschidem piața și avem vreo trei tipuri de mese pe care vrem să le punem la dispoziția producătorilor”, a declarat Țugui, citat de banulbotosanean.

Acesta a precizat că la standurile amenajate în viitoare piață din mall vor fi aduse firme care să comercializeze preparate din carne, produse lactate, pește și pâine.

„La tarabe vor fi legume, fructe și produse lactate, pe lângă magainele cu pește, carne, mezeluri, iar noi vrem să aducem și produse bio, sper să reușim”, a completat Țugui.

Tarabele folosite în viitoarea piață vor fi din fibră de sticlă și vor fi pe trei dimensiuni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani