Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ING Bank: Sumele luate în plus din conturile clienților au fost rambursate

ING Bank: Sumele luate în plus din conturile clienților au fost rambursate

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

ING Bank transmite că a rambursat clienților sumele încasate în plus din conturi după dublarea unor tranzacții realizate cu cardul, ca urmare a unei erori „operaționale”.

Banca susține că toate tranzacțiile au fost corectate până la ora 21, însă sunt clienți care susțin că ING nu a rambursat și sumele luate de două ori din conturi după operațiunile de retragere numerar de la bancomate.

ING Bank a fost afectată de o problemă majoră luni, 8 octombrie, după ce clienții au constatat că le dispar banii din conturi – la fiecare tranzacție sumele au fost trase de două ori din cont de către bancă. Banca arată, într-un comunicat de presă, că a identificat luni, după ora 14:00, dublarea unor tranzacții realizate cu cardul și procesate în această zi.

„Banca a identificat situațiile urgențe ale unor clienți și a discutat cu aceștia pentru a corectă tranzacțiile și a regla punctual contul clienților cât mai repede cu putință. Eroarea a fost confirmată că fiind una operațională, fără impact asupra altor procesări ale băncii. Clienții nu vor suporta costuri în urmă acestei situații, în comisioane sau taxe. Toate tranzacțiile au fost corectate și sumele reglate până la ora 21.00 ale aceleiași zile”, arată ING într-un comunicat de presă. Sursa: profit.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani