Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În ce oraşe din ţară asigurările RCA sunt cele mai ieftine. Unde sunt cele mai scumpe

În ce oraşe din ţară asigurările RCA sunt cele mai ieftine. Unde sunt cele mai scumpe

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Se ştie că preţul unei asigurari RCA depinde si de judet. Astfel, a fost realizata o analiza pe unele dintre cele mai importante orase din tara pentru a vedea cat de mari sunt diferentele.

Pentru analiza s-a luat in considerare un Volkswagen Golf din 2010 cu motor diesel de 1.6 litri si 90 CP detinut de un tanar de 27 de ani, scrie vezicatface.ro. Clasa Bonus Malus - B0. Preturile asigurarilor RCA difera destul de mult de la o companie la alta, motiv pentru care am decis sa ne raportam la media aritmetica a acestora.

Toate preturile din harta de mai sus sunt calculate per an.

Un tanar sibian care detine un Volkswagen Golf asemeni celui ales de noi are de ales intre oferte de RCA-uri al caror pret mediu este de 1550 lei pentru un an. Spre comparatie, media preturilor pentru aceeasi masina, dar din Cluj este mai mare cu peste 200 lei, 1765 lei.

Cel mai mult insa, platesc tinerii din Bucuresti si Constanta, 2185 lei, respectiv 2220 lei.

Preturile RCA-urilor difera mult in functie de companie, motiv pentru care au fost luate în calcul minim-urile si maxim-urile de pret disponibile pentru fiecare oras analizat.

Astfel, cel mai ieftin RCA pe care l-am gasit in Sibiu se cumpara cu 938 lei, valoarea mult mai mica fata de medie. Acelasi lucru se aplica si pentru celelalte orase. Spre exemplu, in Bucuresti cea mai buna oferta RCA pentru aceasta masina am gasit-o la 975 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani