Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum puteţi câştiga 3.000 de euro fără să faceţi nimic

Cum puteţi câştiga 3.000 de euro fără să faceţi nimic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Competiţia mare pe candidaţii din IT îi determină pe angajatori să recompenseze recomandările interne. Sumele por­nesc de la 600 de euro şi pot să ajungă şi până la 3.000 de euro, arată rezultatele studiului AIMS Salary Map IT 2016.

„Pentru a primi această bonificaţie, candidaţii recomandaţi trebuie să treacă procesul de selecţie, unde nu li se face nicio favoare şi în multe cazuri trebuie să rămână în compania angajatoare o anumită perioadă de timp", a spus Şerban Mrejeriu, consultant în cadrul firmei de consultanţă în resurse umane AIMS International România.

Deficitul mare de personal de pe piaţa muncii şi nevoia companiilor de noi angajaţi i-au impulsionat pe angajatori şi din alte domenii să transforme propriii angajaţi într-un fel de headhunteri, care „vânează" candidaţi care să le devină colegi în schimbul unor sume importante de bani.

Printre angajatorii care oferă bonusuri angajaţilor care reuşesc să recomande prieteni sau cunoştinţe sunt firmele de audit şi consultanţă fiscală KPMG sau E&Y.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani