Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce este bun și ce nu în Codul Fiscal. Specialiștii caută soluții

Ce este bun și ce nu în Codul Fiscal. Specialiștii caută soluții

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Specialiști în domeniul fiscalității și mediului de afaceri participă, astăzi, la o conferință unde vor fi dezbătute noile prevederi ale Codului Fiscal, informează Agerpres.

Potrivit organizatorilor, Conferința 'Business-to-more-Business' conturează cadrul de afaceri pentru anul 2016, în contextul noilor prevederi ale Codului Fiscal și ale transformării într-o economie digitală.

La eveniment participă Cătălin Păuna — country economist Banca Mondială, Lucian Anghel — directorul general al BCR Pensii, președinte al Consiliul de Administrație BVB, Violeta Luca — marketing & operations director Microsoft România, Gabriel Biriș — managing partner Biriș Goran SPARL, Răzvan Ionescu — director marketing Segment Business Telekom, și Dragoș Damian — președintele Producătorilor de Medicamente Generice din România.

Conferința debutează cu o sesiune de 'Business Strategy' — oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual și transformările impuse de hiper-conectivitate și digitalizare.

De asemenea, în cadrul acesteia va fi lansată publicația Major Companies in Romania, ediția 2015, un instrument de evaluare a evoluției economiei românești pe baza celor mai recente date financiare disponibile.

Evoluția celor 23 de sectoare principale ale economiei și a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este însoțită în Major Companies in Romania de evaluări privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentativi ai sectoarelor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani