Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Care sunt băncile care amână plata creditelor din cauza pandemiei de coronavirus

Care sunt băncile care amână plata creditelor din cauza pandemiei de coronavirus

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Banca Transilvania vine în sprijinul clienților săi, pe fondul pandemiei de coronavirus. Oamenii au primit, sâmbătă, un mesaj prin care sunt informați că perioada de grație a plății cardurilor de credite se va extinde.

„Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău (..) până în luna mai. Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1 şi 25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont.” „, este mesajul pe care clienții băncii care dețin astfel de carduri.

În contexul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania impune reguli stricte în legătură cu interacţiunea cu clienţii, recomandându-le acestora să vină la bancă doar dacă este necesar şi să folosească mijloacele electronice.

Veste bună pentru clienții CEC Bank
La începutul săptămânii viitoare, CEC Bank va anunța suspendarea plății ratelor la toate creditele, timp de o lună, pentru toți clienții persoane fizice, potrivit surselor profit.ro. Măsuva va fi luată atât în cazul creditelor de nevoi personale, cât și a creditelor imobiliare / ipotecare și pentru carduri de credit.

La nivel mondial, numărul deceselor provocate de pandemia de coronavirus depășește valoarea de 5.436, în timp ce numărul cazurilor de infecție ajunge către 145.995.

România a depășit pragul de 100 de cazuri confirmate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani