Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veste mare am adus! (ediția a III - a) la sala Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani

Veste mare am adus! (ediția a III - a) la sala Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează în data de 07 decembrie 2017, începând cu ora 14:00, la sala Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani - din incinta Casei Tineretului, spectacolul „Veste mare am adus!”

Vor colinda și vor aduce în atenția spectatorilor - obiceiurile de iarnă, aproximativ 150 de copii talentați și inimoși, aflați în serviciile de protecție specială: Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale „Şansa Mea” Botoşani, Centrul de plasament „Prietenia” Botoşani, Complexul de apartamente „Cireșarii" Botoșani, Complexul de case de tip familial „Sf. Mina” Botoşani, Complexul de Apartamente „Amicii” Dorohoi, Complexul de Apartamente „Floare de Colţ” Dorohoi, Complexul de Apartamente „Casa Mea” Dorohoi, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate „Speranţa” Pomârla, Centrul de Plasament „Sf. Nicolae” Truşeşti precum și în sistemul de asistență maternală.

În pragul Sărbătorilor de iarnă, de altfel un răstimp al miracolelor, evenimentul își propune să prezinte o filă din copilăria magică în așteptarea lui Moș Crăciun.

Evenimentul va fi prezentat de către actrița Petronela – Lorena Chiribuță. Intrarea este liberă.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani este o instituție publică, aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, care are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor guvernamentale de asistență socială la nivel județean în domeniul protecției copilului și a familiei, a persoanelor cu dizabilități, în vederea prevenirii și combaterii marginalizării sociale și a sărăciei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani