Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un sfârșit de săptămână cu spectacole pentru cei mari, dar și pentru cei mici, la Botoșani

Un sfârșit de săptămână cu spectacole pentru cei mari, dar și pentru cei mici, la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Centrul Judeţean de Consultanţă şi Dezvoltare Comunitară Botoşani - Festival AmFiTeatru 11 - în parteneriat cu Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită joi, 21 martie 2019, începând cu ora 17:00, în cadrul STUDIOULUI DE TEATRU PENTRU TINERET al TEATRULUI VASILACHE la POESEARA – activitate dedicată Zilei Internaționale a poeziei.

Intrarea este liberă!

Vineri, 22 martie 2019, cu începere de la orele 9:45 și 11.00, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoşani vă invită să vizionați spectacolul „Punguța cu doi bani”.

Spectacolul „Punguţa cu doi bani” se joacă în cadrul Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 18-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET „VASILACHE " şi COMPANIA CULTURALA „ARTelier” prezintă în parteneriat sâmbătă, 23 martie 2019, de la orele 18:00 în cadrul STUDIOULUI DE TEATRU PENTRU TINERET premiera spectacolului SĂ NU NE RĂZBUNAȚI

Preţ bilet 12 lei
Vă aşteptăm cu drag!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani