Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Rugăciunea pe care este bine să o spui în fiecare zi în Postul Paştelui

Rugăciunea pe care este bine să o spui în fiecare zi în Postul Paştelui

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Rugăciunea este una dintre cele mai bune căi de a comunica cu Divinitatea. Prin rugăciune poţi mulţumi şi te poţi ruga pentru sănătate, dar şi pentru ceea ce îţi doreşti.

Pentru că de câteva zile a început Postul Paştelui, oamenii trebuie să aibă mai multă griă la comportamentul lor în această perioadă. Preoţii spun că pentru liniştea sufletească şi pentru binele oamenilor, este recomandat ca în fiecare zi să se spună o rugăciune.

Aceasta este destul de mică, dar este foarte frumoasă şi extrem de puternică dacă este rostită cu credinţă. În continuare vă prezentăm Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul pe care este bine să o spui în fiecare zi, în Postul Paştelui.

„Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie. Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei dăruieşte-mi-l mie, slugă Ta. Aşa, Doamne Împărate, dăruieşte-mi că să-mi văd greşelile mele şi să nu osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat eşti Tu în vecii vecilor. Amin”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani