Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Petrecere și voie bună, astăzi în comuna George Enescu

Petrecere și voie bună, astăzi în comuna George Enescu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Cu prilejul zilelor comunei George Enescu, astăzi, începând cu ora 13:30 va fi organizat un concert de muzică populară susţinut de interpreta Mioara Velicu.

Evenimentul va avea loc în centrul comunei și va debuta cu un cuvânt din partea primarului comunei George Enescu, Angela Toma. Pe lângă Mioara Velicu, pe scenă, va urca Ion Palade, Augustina Drobotă şi Ansamblul de Cântece şi Dansuri „Speranţa” din Glingeni – Republica Moldova.

„Ne aflăm la cea de-a 12-a ediție a zilelor comunei George Enescu și ca întotdeauna suntem pregătiți pentru această zi. Locuitorii din satele din toată comuna cunosc acest lucru și îi invit să vină pentru ca este o ocazie atât de a respecta și omagia marele compozitor cât și de a petrece câteva ore fără griji și într-o ambianță mai plăcută.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, primarul comunei George Enescu, Angela Toma.

La sărbătoarea comunei au fost invitați și câțiva primari din comunele vecine dar și personalități ale județului, precum Adrian Constantinescu, prefectul județului Botoșani și Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani