Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Luna martie - Luna povestirilor din copilărie la Teatrul „Vasilache”

Luna martie - Luna povestirilor din copilărie la Teatrul „Vasilache”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Vizionând spectacolele lunii martie vei citi şi o carte! Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache" lansează programul Luna martie - Luna povestirilor din copilărie, Program prilejuit de aniversarea zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă (1 martie 1837)

Programul de spectacole al lunii martie 2020:
1 martie – Punguţa cu doi bani
8 martie – Soacra cu trei nurori
15 martie – Dănilă Prepeleac
22 martie – Pupăza din tei
29 martie – Ursul păcălit de vulpe

Opera lui Creangă este unică în felul ei, iubită atât de copii cât şi de adulţi, iar Luna povestirilor din copilărie vă este dedicată. Pe lângă clasicele poveşti de care vă bucuraţi în fiecare duminică vă oferim şi bucuria de a fi recompensaţi pentru participarea dumneavoastră la toate spectacolele lunii martie.

Astfel, dacă aveţi 5 bilete de teatru la toate spectacolele duminicale ale lunii martie (fapt ce înseamnă că aţi fost şi aţi vizionat toate spectacolele lui Creangă), sunteţi câştigători! După ultimul spectacol din luna martie, respectiv în data de 29 martie vă invităm să depuneţi cele 5 bilete, în ordine cronologică a datelor participării dumneavoastră la spectacole şi să le lăsaţi la agenţia teatrală (împreună cu datele dumneavoastră de contact: nume, prenume, număr de telefon).

În data de 5 aprilie 2020, înainte de spectacol câştigătorii vor primi o carte de poveşti – autor Ion Creangă, precum şi o invitaţie gratuită la două spectacole (două locuri/invitaţie) până la sfârşitul stagiunii 2019 – 2020.

Cu această ocazie vă invităm să vă cumpăraţi bilete pentru spectacolele lunii martie. Totodată vă aducem la cunoştinţă că sunt puse în vânzare şi bilete online pentru spectacolele duminicale prezentate de Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache”. Pentru confortul dumneavoastră puteţi achiziţiona bilete online de acasă, de la Carrefour - infopoint, cât şi din librăriile Cărtureşti.

Pentru achiziţionarea biletelor online vă recomandăm să accesaţi linkul https://www.myticket.ro/evenimente?s=vasilache. De asemenea puteţi accesa şi site-ul Teatrului Vasilache şi să accesaţi secţiunea Cumpără bilet http://www.teatrulvasilache.ro/

Vă dorim o „Lună a povestirilor din copilărie” plină de frumos, iar pentru că este luna martie vă invităm să oferiţi, celor dragi, ca mărţişor unul din spectacolele noastre!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani