Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Iepuraşul năzdrăvan” în premieră  la Teatrul „Vasilache”

„Iepuraşul năzdrăvan” în premieră la Teatrul „Vasilache”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Vă invităm duminică, 28 iunie 2015, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionaţi, de la orele 11:00 şi 12:30, în premieră, spectacolul „Iepuraşul năzdrăvan”, după poveşti populare europene. Regia artistică este semnată de Florin Iftode, Marius Rusu şi Claudiu Gălăţeanu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica live - Alin Gheorghiu

Din distribuţie fac parte actorii: Oana Sîrcu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Marius Rusu, Claudiu Gălăţeanu, Alin Gheorghiu.

Aşadar, în acest week-end, părinţi, bunici, copii, nepoţi, vă invităm să fiţi alături de noi la premiera cu numărul 215, să vă bucuraţi de un spectacol care va face, cu siguranţă, ziua de duminică mai frumoasă!

Pentru un iepuraş viaţa în pădure este plină de pericole care îl pândesc la tot pasul. Dar Iepuraşul năzdrăvan are prieteni care nu îl lasă la greu. Dacă vreţi să îl ajutaţi şi voi pe Iepuraşul năzdrăvan să scape de Vulpea cea vicleană şi de Lupul cel rău, vă aşteptăm în această duminică la Teatrul Vasilache.

Spectacolul este interactiv, cu muzică live, dedicat cu precădere copiilor de 3  - 10 ani.

Preţul unui bilet de intrare este 10 lei
Informaţii şi rezervări  la tel.: 0756084651 / 0231514353  
Vă aşteptăm cu drag!

Totodată vă comunicăm că spectacolul „Iepuraşul năzdrăvan” va închide stagiunea 2014-2015 a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani

Vă dorim o vacanţă cât mai plăcută, cu multă distracţie, zile însorite şi vă aşteptăm cu noi spectacole în stagiunea următoare!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani