Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Hai la Botoșani” - Spectacol autentic susținut de „Fetele din Botoșani” - VIDEO / FOTO

„Hai la Botoșani” - Spectacol autentic susținut de „Fetele din Botoșani” - VIDEO / FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Fetele de la Botoşani şi invitații lor au susţinut un adevărat regal artistic în cadrul spectacolului „Hai la Botoşani”. În ziua în care sărbătorim Mica Unire, pe 24 ianuarie 2018, Iustina Irimia, Lorena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre au invitat artişti tineri din toate zonele ţării dar şi de peste Prut la un spectacolul autentic.

După proiectul inedit de promovare a județului Botoșani, cele patru tinere au organizat acest spectacol pentru publicul botoşănean la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani, sala fiind plină. Piesa care le-a adus succesul tinerelor soliste are deja peste un milion de vizualizări pe rețeaua YouTube.

Au răspuns invitaţiei şi au venit la Botoşani artiști precum Angelica Flutur, Grigore Gherman, Ancuţa Corlăţan, Nicu Mâţă, Bogdan Toma, Oana Bogza Pintea, Florin Mihalache, Daria Gâdea, Zorina Bălan şi Laura Mocăniţa.

Fundalul muzical a fost realizat de Orchestra „Mugurelul”, de la Clubul Copiilor Dorohoi, condusă de prof. Marcel Dupu. Totodată, au fost alături şi dansatorii de la Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” Botoşani coordonaţi de prof. Valetin Rău.

Intrarea la acest spectacol a fost făcută pe bază de invitaţii, cele patru tinere reuşind să susţină spectacolul cu banii obținuți din sponsorizări.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani