Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Eveniment cultural de promovare a cântecului, jocului şi portului popular moldovenesc

Eveniment cultural de promovare a cântecului, jocului şi portului popular moldovenesc

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Mâine, 5 august 2017 ora 16.30, va începe cel mai aşteptat eveniment cultural de promovare a cântecului, jocului şi portului popular moldovenesc, dar nu numai.

Acest eveniment cultural merită trecut în agenda tuturor botosănenilor pentru că va oferi hrană pentru suflet, timp de două zile. Ce mai promite? Cel mai autentic sfârşit de săptămână din august, care promovează şi aduce în actualitate jocul popular autentic, tradiţional, din toate zonele folclorice ale ţării, cântecul popular şi muzici de fanfare. 

Manifestarea culturală este organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoşani.

Acţiunea are scopul de a transmite şi promova valorile culturii tradiţionale moştenite, este un demers spre păstrarea identităţii culturale şi spirituale.

Publicul botoşănean este invitatul de onoare şi beneficiarul manifestării culturale! Aşadar, vă invităm să fiţi alături de noi, D-voastră – publicul botoşănean, să vă ocupaţi locul de onoare şi să vă bucuraţi de frumuseţea cântecului, jocului şi portului popular, transmisă direct de câteva sute de artişti care vor oferi spectacole extraordinare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani