Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Doamne, ce e viața” – Noul videoclip lansat de tânăra interpretă Georgiana Spînu – VIDEO

„Doamne, ce e viața” – Noul videoclip lansat de tânăra interpretă Georgiana Spînu – VIDEO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Georgiana Spînu, tânăra care ne reprezintă cu mândrie și asumare, a lansat ieri, 1 noiembrie 2017, un material video emoționant, primit cu încântare de către publicul care o susține.

Videoclipul „Doamne, ce e viața” a luat viață datorită colaboratorilor basarabeni Oleg Butnaru (regie), Ina Butnaru (scenariu), Victor Nofit și Ana Tkacenko (actori), cărora li s-a alăturat micuța Theodora Dancila și Marian Istrate. 

Peisajul superb din zona Sadovei si casa tradițională în care s-au filmat scenele încărcate de emoție, aparținând unei familii deosebite din localitatea Voievodeasa, au completat povestea spusă de Georgiana, pe linia melodică creată de Gheorghe Banariuc, versurile Radmilei Popovici și orchestrația realizată de Cornel Botgros.

„Nu trebuie să ne dăm seama de importanţa şi miracolul vieţii doar în momentele dificile, ci trebuie să realizăm în fiecare dimineaţă cât de norocoşi suntem că ne putem bucura de spectacolul răsăritului. 
Sper ca noul meu videoclip, „Doamne, ce e viaţa”, să fie măcar o fărâmă din cea mai importantă lecţie, cea a iubirii faţă de noi şi semenii noştri",
a mărturisit interpreta.

Puteți viziona videoclipul mai jos:

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani