Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cornelia şi Lupu Rednic | Concert aniversar de muzică populară organizat de TVR Iaşi la Botoşani

Cornelia şi Lupu Rednic | Concert aniversar de muzică populară organizat de TVR Iaşi la Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

TVR Iaşi organizează vineri, 3 iunie, un concert în aer liber pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Evenimentul este inclus în seria de evenimente TVR Iaşi 20.

Mioara Velicu, Cornelia şi Lupu Rednic şi Nicolae Glib concertează la Botoşani vineri, 3 iunie, de la ora 18.00. Acompaniamentul îl asigură orchestra « Rapsozii Botoşanilor », iar invitaţiile la spectacol se îndreaptă către toţi botoşanenii. Concertul se va desfăşura în aer liber, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Evenimentul este organizat de TVR Iaşi împreună cu Primăria şi Consiliul -Judeţean Botoşani sub marca TVR Iaşi 20. În 2011 TVR Iaşi aniversează 20 de ani de la prima emisie, 3 noiembrie 1991, printr-o serie de manifestări. De-a lungul celor două decenii, studioul nostru a reuşit  să fie prezent la cele mai importante evenimente ale comunităţii dumneavoastră, scrie botosaninews.

În acest an, Studioul TVR Iaşi, singura televiziune regională din Moldova, îşi propune să includă in calendarul aniversar şi “Caravana TVR Iaşi 20”. Astfel, cele mai importante şi reprezentative sărbatori ale comunităţilor din zona Moldovei se vor regăsi şi în  emisiunile noastre.

Aşteptăm botoşănenii să vină alături de noi vineri, 3 iunie, de la 18.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor să spună împreuna cu noi ” La Mulţi Ani TVR Iaşi 20!”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani