Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Adolescenţă fără delicvenţă” – Campanie de prevenire organizată de jandarmi

„Adolescenţă fără delicvenţă” – Campanie de prevenire organizată de jandarmi

Adaugat de: Ziare Botosani

În perioada 14 - 18 mai a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani desfăşoară campania de prevenire „Adolescenţă fără delicvenţă” în unsprezece instituţii de învăţământ preuniversitar din Botoşani, Dorohoi, Darabani şi Săveni.

Astăzi, între orele 14.00 - 15.00, cei care au primit vizita jandarmilor au fost șaizeci de elevi de la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din municipiul Botoşani.

Obiectivele urmărite în cadrul campaniei sunt prevenirea săvârşirii de către elevi a unor fapte antisociale, conştientizarea elevilor cu privire la consecinţele unui comportament antisocial, îmbunătăţirea disciplinei în şcoală şi reducerea absenteismului şcolar.

Jandarmii au planificat în această săptămână nu mai puţin de 34 de întâlniri cu elevii, în cadrul acestora fiind prezentate infracţiunile şi contravenţiile care pot fi săvârşite în incinta şcolilor şi în apropierea acestora şi modalităţile de prevenire.

Elevii vor primi pliante preventive, care au fost tipărite anul trecut cu sprijinul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani şi vor avea ocazia să discute cu oamenii legii în ceea ce priveşte posibilele cazurile în care au fost implicaţi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani