Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ședința extraordinară CJSU Botoșani: Manifestările cu sute de botoșăneni trebuie avizate de către DSP

Ședința extraordinară CJSU Botoșani: Manifestările cu sute de botoșăneni trebuie avizate de către DSP

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Marți, 10 martie 2020 începând cu ora 12.00, la Instituția Prefectului a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – CJSU, prezidată de Valentin Alexandru Colbu, prefect al județului Botoșani.

În cadrul ședinței au fost analizate măsurile dispuse la nivel național de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, prin Hotărârea nr. 6 din 9 martie 2020 privind adoptarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului coronavirus și s-a adoptat Hotărârea nr. 6 a C.J.S.U. Botoșani.

Conform acestei hotărâri orice manifestare de pe raza județului Botoșani, care presupune participarea unui număr între 200-1000 de persoane, să fie comunicată de către organizatorul evenimentului, cu minim 72 de ore înaintea desfășurării acestuia, atât către Direcția de Sănătate Publică Botoșani, cât și către Instituția Prefectului Județului Botoșani, urmând a fi supusă avizării DSP.

„Toate aceste hotărâri trebuie aduse la cunoștința membrilor C.J.S.U., Unităților Administrativ Teritoriale, C.L.S.U., instituțiilor publice și private pentru a fi aplicate și aduse la cunoștință cetățenilor. Măsurile aprobate prin aceste hotărâri vizează prevenirea răspândirii noului coronavirus.”, a fost mesajul prefectului Valentin Alexandru Colbu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani