Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
SC Modern Calor - Informații privind acordarea ajutoarelor de încălzire

SC Modern Calor - Informații privind acordarea ajutoarelor de încălzire

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Beneficiarii de energie termică în regim centralizat, care se încadrează în criteriile impuse de lege, sunt invitați în perioada imediat următoare să compleze cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire.

Documentația necesară se va depune la Centrul de Relații cu Clienții al Societății Modern Calor (lângă Școala generală nr. 7), în baza unor programări pe asociații de proprietari, ce vor fi afișate la fiecare scară de bloc. Condițiile de acordare vor fi, de asemeni, afișate, atât la intrările în blocurile de locuințe, cât și pe site-ul www.moderncalor.ro.

Ajutoarele se acordă indiferent de debitul înregistrat la plata încălzirii și se scad din valoarea facturii lunare. Formularele sunt puse la dispoziție gratuit de către Primăria municipiului Botoșani și pot fi completate pe loc la ghișeele societății Modern Calor.

Relații suplimentare privind procedurile și documentele necesare completării cererilor pentru acordarea ajutorului de încălzire pot fi solicitate la tel.:0331 401 962, 0747 818 638.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani