Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primarul municipiului Botoşani propune ca taxele şi impozitele locale să fie majorate cu 18%

Primarul municipiului Botoşani propune ca taxele şi impozitele locale să fie majorate cu 18%

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a propus ca taxele şi impozitele locale să fie majorate, începând de la 1 ianuarie 2018, cu 18 procente. El a declarat că ajustarea obligaţiilor fiscale către bugetul local este strict necesară pentru a asigura funcţionarea administraţiei locale.

„Încercăm să găsim soluţii de scăpare şi salvare, să putem măcar să funcţionăm în cursul anului viitor. Am încercat şi am făcut tot felul de simulări pe taxele şi impozitele locale, de la varianta actuală şi mergând până la limita maximă permisă de lege a acestor taxe şi impozite. Am încercat să ţinem cont şi de situaţia concretă din teren, de situaţia cetăţenilor din municipiul Botoşani, care au o situaţie materială mult mai precară decât cetăţeni din alte oraşe şi municipii din România“, a afirmat Flutur.

El susţine că, deşi creşterea este una importantă, ea nu acoperă nevoile bugetare ale municipiului.

Potrivit primarului de Botoşani, veniturile proprii ale municipalităţii ar urma să crească, în urma majorării nivelului taxelor şi impozitelor locale, de la 37,8 milioane de lei la 44,6 milioane de lei. sursa: administratie.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani