Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primăria Botoşani vrea să modernizeze Stadionul Municipal

Primăria Botoşani vrea să modernizeze Stadionul Municipal

Primăria municipiului Botoşani are în vedere modernizarea Stadionului Municipal, pentru încadrarea acestuia în normele UEFA, a anunţat primarul Ovidiu Portariuc.

Potrivit acestuia, noul stadion cu o capacitate de 11.000 de locuri ar urma să coste aproximativ 18 milioane de euro. Primarul Botoşaniului are în vedere obţinerea unor fonduri guvernamentale, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), pentru crearea noii arene sportive.

„Această modernizare a stadionului este fezabilă. Am promis-o botoşănenilor, am promis-o echipei şi cred că Botoşaniul merită să aibă un astfel de stadion. Un asemenea obiectiv nu se face de pe o zi pe alta. Aşteptăm să vedem dacă există resurse financiare pentru a fi prins în acest an în lista sinteză de investiţii a CNI", a afirmat Portariuc.

El ia în calcul şi varianta depunerii unui proiect cu finanţare europeană pentru modernizarea stadionului pe care joacă FC Botoşani. Un proiect de nou stadion a fost prezentat marţi, acesta cuprinzând pe lângă arena sportivă propriu-zisă, cu toate funcţiile ei, şi un complex comercial, dar şi parcări subterane şi supraterane. AGERPRES

Sursa: administratie.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani