Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prefectul Costică Macaleți cu ochii pe tabăra de la Agafton

Prefectul Costică Macaleți cu ochii pe tabăra de la Agafton

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Prefectul Costică Macaleți i-a solicitat directorului Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST), Radu Humelnicu, să îi prezinte în cel mai scurt timp un raport privind activitatea de la Tabăra Agafton.

Solicitarea a fost făcută în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de miercuri. Prefectul i-a spus directorului DJST că are unele informații că sunt unele nereguli la această tabără, spunând că în zilele următoare se va deplasa personal la Agafton.

„Vă rezervați o săptămână, luați organigrama și statele de funcții și vedeți dacă cei de acolo și-au făcut datoria. Am informații că se întâmplă lucruri incorecte acolo și să îmi pregătiți un raport. Dacă aveți în subordine această tabăra bănuiesc că știți despre ce e vorba. Să îmi pregătți un raport dacă sunt nereguli, vă voi prezenta și eu un material pe care o să îl discutăm. Sa ii puneti domnului director de acolo intrebarea: de ce nu a primit copiii care trebuiau sa faca o instruire, cei care au facut instruirea cu pompierii si de ce anume? Si dvs. si domnul director de acolo sa imi pregatiti un raspuns", a spus prefectul Costică Macaleți.

De asemenea, Macaleți a cerut Direcției de Sănătate Publică să facă un control la Tabăra de la Agafton, inclusiv în ceea ce privește buletinele de analize ale angajaților de acolo, sursa: stiri.botosani.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani