Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Portariuc vrea comasarea societăților Urban Serv cu Locativa

Portariuc vrea comasarea societăților Urban Serv cu Locativa

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Îndepărtarea cu orice preț a fostului primar Cătălin Flutur din actuala administrația actuală este din ce în ce mai vizibilă. După ce la finele săptămânii trecute, viceprimarul Cosmin Andrei îl acuza pe fostul primar că lasa intenționat HSR fără contract de închiriere la Incubatorul de Afaceri, mai nou și primarul Ovidiu Portariuc vine cu o idee.

Acesta a lansat o declarație care a dus cu gîndul la dorința actualei puteri de a scăpa cu orice preț de fostul primar. Portariuc a declarat că dorește comasarea societăților Urban SERV cu Locativa.

Se face un audit pe activitatea celor două societăţi, şi în condiţiile în care auditul ajunge la concluzia că este mai eficient să ai o singură structură pentru a nu dubla structura de conducerea există posibilitatea de comasare iar serviciul de închiriere şi întreţinere a spaţiilor să fie un serviciu sau o direcţie în cadrul Urban Serv”, a spus Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoșani, citat de botosaninews.

Portariuc a mai adăugat și faptul că i-a făcut în mai multe rânduri invitația de a colabora cu el și a fost refuzat. Reamintim că Flutur a spus când i  s-a propus șefia Zonei Metropolitane că nu e firesc să ocupe această funcție câtă vreme la conducerea orașului a fost aleasă o altă adminsitrație, dar că va oferi acualilor edili din experiența sa sub formă de sfaturi atunci când va fi solicitat.

 


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani