Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Portariuc îl vrea pe Cătălin Flutur la şefia Zonei Metropolitane

Portariuc îl vrea pe Cătălin Flutur la şefia Zonei Metropolitane

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primarul Ovidiu Portariuc îl vrea pe fostul primar Cătălin Flutur la şefia Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani. El spune că Flutur are experienţă în administraţie şi dacă doreşte să continue proiectele pentru Botoşani, ar putea veni în această structură. O altă propunere pentru funcţia de director al asociaţiei respective este Paul Popa, fost subprefect, actualmente pensionar, însă în cărţi rămâne şi Florin Egner.

Funcţia de director al Zonei Metropolitate i-a fost promisă, de fosta conducere a Primăriei Botoşani, lui Florin Egner.

Domnul Egner era una din variantele propuse. Eu mai am şi alte variante la care mă gândesc. Una ar fi domnul Paul Popa şi o altă variantă la care m-am gândit în ultima vreme este domnul Cătălin Flutur. De ce nu ar putea folosi experienţa pe care o are până acum în a gestiona nişte proiecte pe zona metropolitană. Este prima dată când lansez această provocare. Nu am vorbit nici cu domnul Popa, nici cu domnul Flutur“, a spus Portariuc, citat de botosaninews.

Noul director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani va fi desemnat în cel mai scurt timp.

Municipiul Botoşani s-a asociat cu comunele Mihai Eminescu, Stăuceni, Răchiţi, Băluşeni, Curteşti şi Roma în Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară -Zona Metropolitană Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani