Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Muncitori italieni angajaţi pentru lucrările de apă-canal din municipiul Suceava

Muncitori italieni angajaţi pentru lucrările de apă-canal din municipiul Suceava

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Lucrările de apă - canal din municipiul Suceava se execută cu muncitori italieni, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi, după ce a constatat la o vizită în teren că pe şantierele din oraş se vorbeşte limba italiană. El a crezut iniţial că este vorba despre români care au lucrat în construcţii în Italia şi s-au întors ca să aplice la ei acasă ce au învăţat de la occidentali.

„Am rămas şi eu mirat, se vorbea italiană pe şantierele din Suceava. Dacă era la nivel de conducere, până la urmă nu era mare mirarea. Poate vin alţii, mai specialişti, dar în schimb sunt muncitori care fac acest lucru'', a spus Harşovschi, precizând că muncitorii sunt din Italia şi lucrează pentru germanii de la Pfeiffer, la proiectul de apă-canal din Suceava.

Harşovschi s-a declarat nemulţumit de prima întâlnire pe care a avut-o cu italienii, subliniind că reacţia a fost una negativă din cauza faptului că pe strada Cernăuţi din municipiu a constatat că un capac de canal este cu 3 - 4 centimentri mai înalt faţă de nivelul asfaltului. ''Dacă erau din Statele Unite şi măsurătorile erau în inchi era de înţeles că nu au ştiut să facă transformarea'', a spus Harşovschi, adăugând că muncitorilor li s-a dat termen până miercuri să reabiliteze lucrările, în caz contrar constructorii vor fi amendaţi cu 5.000 lei şi vor trebui să refacă după aceea în termen de 48 de ore. AGERPRES

Sursa: administratie.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani