Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Modern Calor începe furnizarea căldurii. Află când se vor încălzi caloriferele!

Modern Calor începe furnizarea căldurii. Află când se vor încălzi caloriferele!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Societatea Modern Calor anunță că este pregătită și dispune de capacitățile tehnice necesare asigurării, la parametri de calitate ridicată, a confortului termic în locuințele botoșănenilor pentru sezonul rece 2017-2018.

Având în vedere scăderea temperaturilor exterioare și prognoza meteo pentru următoarea perioadă, societatea de termoficare a început, de astăzi (luni, 2 octombrie 2017), furnizarea de energie termică în locuințele din municipiul Botoșani. Pornirea instalaților se va face însă etapizat, pe puncte termice, operațiunea urmând a se derula pe parcursul a câteva zile.

După punerea în funcțiune a întregului sistem de distribuție, furnizarea se va face doar pe timpul nopții, sau pe parcursul întregii zile, în funcție de evoluția temperaturilor atmosferice. Clienții care însă nu doresc să li furnizeze energie termică, au posibilitatea de a opri încălzirea la nivelul fiecărei scări de bloc.

În cazul apariției unor probleme la instalațiile interioare de încălzire, beneficiarii sunt rugați să contacteze dispeceratul societății Modern Calor, la telefon 0231.53.53.40, 0331.40.19.64 sau 0753.011.171, de unde se pot obține și informații suplimentare.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani