Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„La Mulți Ani, dorohoieni!” - Oficialități locale și județene prezente la Zilele Municipiului Dorohoi 2019 - FOTO

„La Mulți Ani, dorohoieni!” - Oficialități locale și județene prezente la Zilele Municipiului Dorohoi 2019 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Oficialități dorohoiene locale și județene au urcat pe scenă ca să transmită publicului gânduri pline de căldură, ei punând în evidență faptul că Dorohoi este un oraș conturat de cultură și voie bună.

Printre aceștia s-au aflat primarul Dorin Alexandrescu, prefectul Dan Șlincu și vicepreședintele Consiliului Județean Dorin Birta.

„Este o onoare pentru mine să fiu în mijlocul vostru, să fim împreună pentru că împreună am reușit în orașul Dorohoi. În aceste trei zile am văzut lucruri minunate în Dorohoi. Dorohoienii sunt cei mai frumoși, avem cei mai talentați și cuminți copii, de accea, tot ce facem noi sunt dedicate și acestor suflete minunate pe care vrem să le păstrăm acasă și pentru care merită să muncim. Mizați pe faptul că mereu vom fi împreună și împreună vom face lucruri minunate pentru acest oraș care merită. Avem obligația morală de a continua și a transforma orașul în așa fel încât să încapă toți dorohoienii. De aceea, vreau să vă urez „La mulți ani!”, sănătate și să ne întâlnim mereu fericiți și cu realizări în toate domeniile.”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu.

Discursurile au contianuat cu mesajul prefectului Dan Șlincu: „Îmi pare bine să particip la acest eveniment organizat cu atât simț de răspundere, eveniment care are rolul de a ne strânge pe noi, dorohoienii, și de a petrece câteva momente de sărbătoare în cinstea urbei noastre frumoase, care are o istorie deosebită. De aceea, Dorohoi este un oraș cu care trebuie să ne mândrim, un oraș care este într-o continuă transformare și modernizare, dar care păstrează tradițiile și obiceiurile. Felicitări, domnule primar, că sunteți un om dedicat, că aveți respect față de cetățenii din oraș și cultura din zonă. La mulți ani, Dorohoi, sănătate și prosperitate vă doresc!”.

„Sunt mândru că sunt dorohoian, sunt mândru că fac parte din această comunitate împreună cu dumneavoastră. Avem cei mai cuminți, frumoși și talentați tineri. Noi suntem obligați să facem mereu, împreună, tot ce este mai bun pentru dumneavoastră și vă asigurăm de tot sprijinul nostru în acest sens. Vă urez din tot sufletul la mulți ani, să vă distrați în continuare, cum numai noi, dorohoienii, știm să o facem. Avem cu ce ne mândri, avem un primar care a arătat că se poate ca în nordul Moldovei să avem un municipiu-exemplu. La mulți ani și multă sănătate!”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Dorin Birta.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani