Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Judeţul Botoşani prezent la Târgul de Turism al României

Judeţul Botoşani prezent la Târgul de Turism al României

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie
În perioada 14 – 17 noiembrie 2019, Consiliului JudeţeanBotoşania participat la Târgul de Turism al României,organizat de Complexul Expoziţional Romexpo Bucureşti. Ajuns la cea de-a 42-a ediție, Târgul de Turism al României este locul ideal de promovare a județului Botoșani ca destinație turistică, beneficiind de o amplă campanie de promovare pentru atragerea de vizitatori și pentru crearea unui cadru de relaționare între expozanți și potențiali turiști.
 
Pentru a realiza o promovare unitară a judeţului, a destinaţiilorşiatracţiilor turistice, dar şi a culturii şidiversităţii gastronomice din Botoşani, Consiliul JudeţeanBotoşania participat cu un stand comun de prezentare în cadrul târgului, alături de Municipiul Botoşani, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşanişi Municipiul Dorohoi, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Dorohoi.
 
În vederea promovării tradițiilor,folclorului, valorilor ce aparțin acestor meleaguri,Ansamblul „Mugurelul - Mărgineanca”a susținut un spectacol autentic de muzică, dans și tradiții popularela standul JudeţuluiBotoşani.
 
Președintele Consiliului Județean Botoșani – domnul Costică MACALEȚI felicită membrii Ansamblului „Mugurelul - Mărgineanca” și mulțumește pentru implicarea de excepție a domnului profesor Marcel Dupu și a maestrului coregraf Valentin Rău pentru realizarea acestei colaborări.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani