Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 Întâlnire pentru viitoarele proiecte europene, organizată la Prefectură

Întâlnire pentru viitoarele proiecte europene, organizată la Prefectură

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Reprezentanţi ai primăriilor, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai unor organizaţii patronale sunt aşteptaţi joi, 22 octombrie 2015, începând cu ora 11.00, la Instituţia Prefectului pentru a participa la o acţiune de informare referitoare la Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, finanţat de Uniunea Europeană.

Partener în organizarea şi desfăşurarea evenimentului este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, ai cărei specialişti vor veni la Botoşani pentru a transmite informaţiile cele mai calde privind noul ciclu bugetar.

 Mai precis, va sosi la Botoşani Nicolaie Burghelea, director al Organismului Intermediar POR, care va susţine o prezentare generală legată de  continuitatea investiţiilor finanţate din POR 2007 – 2013, lecţii învăţate, precum şi elemente de noutate faţă de perioada anterioară de programare. Cristina Ferman, şeful Biroului Regional de Informare se va concentra, cu preponderenţă, pe priorităţile de investiţii  pentru care sunt lansate în consultare ghidurile solicitantului  şi pentru care AM POR  estimează că vor fi lansate primele apeluri pentru propuneri de proiecte.

Acţiunea, programată pentru a avea loc în sala „Nicolae Iorga” a Prefecturii, se va axa, aşadar, pe ultimele documente apărute la nivel naţional pentru viitoarele investiţii de infrastructură, P.O.R. fiind programul prin care s-au realizat cele mai valoroase proiecte din fonduri europene ale judeţului Botoşani.

„Instituţia Prefectului îşi face datoria de a organiza astfel de întâlniri pentru ca domnii primari şi alţi posibili beneficiari ai proiectelor europene să aibă informaţiile în timp util. Astfel încât să se pregătească şi să depună cât mai multe şi cât mai bine punctate proiecte pentru botoşăneni.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani