Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gheorghe Sorescu a preluat conducerea interimară a CJ Botoșani

Gheorghe Sorescu a preluat conducerea interimară a CJ Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Liberalul Gheorghe Sorescu a fost ales cu unanimitate de voturi să preia interimar atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Botoșani, după ce mandatul de președinte al lui Florin Țurcanu a fost întrerupt ca urmare a unei condamnări la închisoare cu suspendare.

„Vă mulțumesc pentru vot, care mă onorează și mă obligă, iar faptul că am fost ales cu unanimitate de voturi spune multe. Sper să fiți alături de mine pentru că avem multe proiecte în derulare”, a declarat Sorescu, scrie banulbotosanean.

Mandatul acestuia se poate încheia în câteva zile dacă judecătorii îi admit lui Florin Țurcanu cererea de suspendare a ordinului prefectului prin care i s-a încheiat lui mandatul de președinte sau poate dura chiar până la finalizarea procestului între Țurcanu și Instituția Prefectului pentru anularea ordinului emis de prefect ori chiar până în 2016.

Gheorghe Sorescu a fost șef al Fiscului botoșănean, apoi prefect al județului, a ocupat apoi funcția de director al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România Filiala Botoșani, iar din 2012 este consilier județean și vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.

Sorescu este unul dintre liderii PNL Botoșani care este agreat atât de membrii vechiului PNL, cât și de tabăra fostului PDL și chiar de PSD.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani