Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gânduri transmise dorohoienilor la ceas aniversar de oficialități locale, județene și naționale

Gânduri transmise dorohoienilor la ceas aniversar de oficialități locale, județene și naționale

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Oficialități dorohoiene, județene și oameni de seamă din parlamentul României au urcat pe scenă ca să transmită publicului gânduri pline de căldură, ei punând în evidență faptul că Dorohoi este un oraș conturat de cultură și voie bună.

Printre aceștia s-au aflat primarul Dorin Alexandrescu, prefectul Dan Șlincu, vicepreședinte Consiliului Județean Dorin Birta, senatorul Doina Federovici, deputatul Tamara Ciofu, deputatul Costel Lupașcu și deputatul Marius Budăi.

Primarul Dorin Alexandrescu a început prin a afirma în primul rând că „Politicienii sunt prietenii mei și prietenii dorohoiului. Cei pe care vreau să-i invit alături de mine și vreau ca acest lucru să-l faceți și dumneavoastră. Eu vreau să vă urez cu ocazia sărbătoririi zilelor Dorohoiului, în care sărbătorim 611 ani de atestare documentară multă sănătate, prosperitate, realizarea tuturor dorințelor și în special să fim mereu împreună pentru că numai așa vom rezolva lucrurile importante din acest municipiu.”

După disursul motivațional al primarului, prefectul Daniel Șlincu a luat cuvântul: „Îmi pare bine să ne întâlnim la această sărbătoare organizată atât de bine în fiecare an de autoritatea publică locală. Succesul acestei sărbători este dat de domniile dumneavoastră, de prezența voastră la aceasta sărbătoare. Vreau să vă spun că și în an centenar trebuie să fim mândrii ca suntem dorohoieni, trebuie să fim mândri că trăim în acest oraș.”

Senatorul Doina Federovici s-a adresat dorohoienilor specificând că „Sunt mândră să ne reîntâlnim la această sărbătoare. Câteva zile minunate timp în care au fost sărbătorite trei evenimente: Zilele Municiplului Dorohoi, 611 ani de atestare documentară a acestui minunat municipiu și nu în ultimul rând o sută de ani de România. Domnule primar nu suntem aici întâmplător, suntem aici prezenți încă odată pentru a vă arăta respectul pentru munca pe care o desfășurați. Nu pentru dumneavoastră, ci pentru toți dorohoienii noștrii dragi, să vă spunem că vă apreciem, că vă iubim, vă suntem aproape și toți colegii care sunt astăzi alături de mine se implică. Ne dorim să realizăm cât mai multe lucruri bune.”

Discursurile au fost încheiate prin cuvântul vicepreședintelui CJ Dorin Birta, care a declarat că „Mă bucur că suntem din nou împreună la un eveniment atât de important. De fiecare dată la Dorohoi, când sunt aceste sărbători, orașul parcă înflorește și întinerește. Vă propun să uităm, dacă este posibil, pentru câteva ore de problemele pe care le avem fiecare dintre noi și să ne bucurăm împreună de această seară minunată. Acum, în an centenar, vă urez „La mulți ani!” România, „La mulți ani!” Dorohoi.”

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani