Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Contractul de finanţare pentru zona Cornişa va fi semnat vineri

Contractul de finanţare pentru zona Cornişa va fi semnat vineri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Executivul Primăriei Botoşani doreşte ca vineri, atunci când o parte din Guvern va fi la Botoşani, să se semneze şi contractul de finanţare a proiectului privind zona de agrement Cornişa. Cel puţin asta susţin reprezentanţii Primăriei. Până la această dată au confirmat prezenţa la Botoşani, la alegerile organizaţiei judeţene a PDL, prim-ministrul Emil Boc, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, Adrian Videanu, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme. Fostul ministrul al Administraţiei, Vasile Blaga şi-a amânat prezenţa la Botoşani.

Vom aduce la Botoşani aproape o treime din membrii Guvernului şi mai ales acei oameni care să ne susţină proiectele pe care le avem pe viitor. Dacă cei de la Agenţia de Dezvoltare Regională reuşesc să evalueze proiectul şi datele din documentul pe care l-am trimis până vineri, ne propunem ca pentru vineri să semnăm şi contractul de finanţare pentru zona de agrement Cornişa la Botoşani“, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Reprezentanţii Guvernului vor ajunge vineri la Botoşani şi, potrivit lui Ghiorghiţă, aceştia au în obiectiv mai multe vizite.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani